top of page
Search

Labürint 2018 (26.07.2018)

Hakkame pihta! Tore talu - Sarapiku muutub taas tervelt kaheks kuuks avatud taluks: tule külla ja vaata ringi, kuidas me siin toimetame! Ümber majapidamise võid igal pool jalutada ja erinevate tegevustega aega veeta!

2018 hooaeg on Toretalus eriti magus! Tore talu - Sarapiku teeb koostööd Nurriga ;) Meie põllul lebotab eriti suur ja paks kass Nurr. Kass Nurr on külakostiks kaasa võtnud hunniku omanimelisi maiustusi ja kõik tublid maisilabürindist kontrollpunktide leidjad saavad suud korralikult magusaks. Aga see pole veel kõik! Kui kohtud labürindis ekseldes Nurriga, tee temast (ja endast näiteks) vahva pilt, lae see Instasse #kassnurr . Iga nädal loosib Kalev postitajate vahel välja kasti šoksi või jätsi! Mõnus-magus-imeline, kas pole!?

Lisaks maisilabürindile on meil hulganisti muid tegevusi: põõsalabürint, saarte-sildade mäng, maagiline kivilabürint, hiiglaslik diivan laiskvorstidele ja suur pesa oma kaasa võetud linnupoegade pildistamiseks. Täpsuslaskuritele on mehemõõtu ragulka, lilled-lehed-lepatriinud mäng ootab lahendamist, taluelanikud Iti, Kusti, Ott ja Miki tahavad sügamist ja võilillelehekesi. Lahenda linnademäng, mängi pallitripsu, kiika järgi, mis tahab kasvada "ei-kaeva-aias" ja mis mitte; lase põnnid kiikuma või batuudile, pange kokku suuri puslesid ja harjutage kummalise kuldse jalgrattaga sõitmist. Võta kaasa oma maitse järgi kokku pandud piknikukorv ja einesta sel korral vabas õhus. Võimalik grillida ja omal käel kohvi/teed valmistada. Koju minnes saad kaasa osta talukraami (pakume seda, mis valminud on - tomatid, suvikõrvitsad, teematerjali, tammevihad) või vahva meene perenaise Mänguasjamaalt.

Sirvi meie värskeimaid tegemisi FB-lehel või vaata kodulehte toretalu.eu. Kodulehelt leiad ka kohaletulekujuhendi. Ootame teid külla alates laupäevast 28.07.2018 iga päev kell 12:00-19:00 ja nii kuni septembri lõpuni (maisikoristuseni). Pilet Toretalus ringi käimiseks ja aja veetmiseks on 6€, 3-aastased ja väiksemad põnnid tasuta. Maksta saab vaid sularahas. Kohtumiseni Toretalus! :)



15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page