top of page
Search

2022 pilt „21. sajandi kroonikad moodsas kirjaviisis“

Alustame Maisilabürindi 11. hooaega!

2022. aasta Toretalu maisipõllul: „21. sajandi kroonikad moodsas kirjaviisis“


Milleks kirjutada ja avaldada suuri ja mahukaid ajalooteoseid, kui aina vähem inimesi on neid võimelised lugema!? Niisiis võtsime selle ajakohastamise enda peale: panime 21. sajandi alguse kroonikad kirja nii, et sellest praegu ja tulevikus kasu ka oleks Soovitame ka teistele kroonikutele, kirjanikele, õpetajatele jne: ikka suuremad tähed, lühemad laused ja rohkem pilte! Tarkused ja teadmised massidesse!

10 aastat tegime erinevaid pilte põllule ja pidasime aru, et võiks teha päris tavalist labürinti. Lihtsalt, et oleks lahendamise mõttes natuke teistmoodi, kui meie pilt-labürindid. Niisiis alustame uut kümnendit klassikalise labürindiga, kus on hoopis rohkem tupikuid ja segadusse ajavaid pikki sirgeid, kui meie piltides muidu on olnud. Selleks, et oleks huvitavam, otsustasime põllule midagi kirjutada. Muidugi midagi tähtsat ja tarka. Kirjutasime ikka tänapäevaste tähtedega - inimestel kiires elutempos vähe lihtsam lugeda


Maisilabürint, muuseas, on orienteerumismäng, milles tuleb kaardi järgi liikudes üles leida kontrollpunktid. Sobilik igas eas inimestele, kellele meeldib vabas õhus liikumine. Tublisid orienteerujaid ootab magus meelehea


*Toretalu on meie kodu, tavaline talu, kus kasvatame omale süüa ja teeme asju, mis meile endale meeldivad. Palume mõistvat suhtumist ja sallivust! Me püüame olla tublid

*Meie talu on suveajal avatud talu, kus külastaja võib jalutada igal pool. Teid ootavad maisilabürint, põõsalabürint, taluloomad, vanasõnametsarada, Eesti kujuline lilleaed ja palju vahvaid tegutsemisvõimalusi, mänguasja- ja meenekaubamaja perenaise valmistatud leludega, toretaluturulett oma kasvatatud kraamiga.


*Kindlasti pakkige külla tulles kaasa piknikukorv, kuna värskes õhus läheb kõht tühjaks. Oleme oma külalistele sättinud mitmeid võimalusi mugavalt istumiseks ja eine võtmiseks.


*Kui omal tegutsemislusti jagub, kaob meie juures 2...3 tundi nagu niuhti!


*Kuigi täna näeb täiskasvanu veel maisist üle, siis kontrollpunktid ei paista enam ammu välja. Täna on keskmine sirgu tõmmatud maisitaim 160cm, on pikemaid, on lühemaid. Täiskasvanu, kes tahab ise tunda, et mais on üle pea, peaks tulema vast nädala pärast või veidi hiljemgi. Aga labürinti lahendada saab juba praegu!

*Toretalu ootab külalisi iga päev kell 12.00...19.00 ja nii septembri lõpuni välja. Talu külastamise pilet on 8.-€, kuni kolmeaastased põnnid ja igas vanuses parklas autos istujad ikka tasuta Pilet sisaldab kogu talu külastust, kõiki mänge ja tegevusi. Muid lisatasusid ei lisandu.


Ootame teid külla!


Eriti suur tänu neile meie sõpradele, kes nüüd aitavad oma tuttavateni viia selle tähtsa info, et Maisilabürint 2022 on avatud! Aitäh jagajatele ja rääkijatele!



1,048 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page